Messuportit avataan klo 10 ja suljetaan klo 17 molempina päivinä.

Messujen juontajana toimii oman kylän puhe- ja murretaituri, Markku Alatalo.

 

Esiintyjät (päivittyy kesän aikana)

Lasse Hoikka ja Souvarit viettävät taiteilijajuhlavuotta. Orkesteri on viihdyttänyt suomalaista tanssikansaa jo 40 vuoden ajan. Souvarit tavataan messulavalla lauantaina 25.8. esittäen juhlakonserttiohjelmistoaan.

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! muusikot ovat musiikkikasvatuksen ammattilaisia sekä kokeneita lastenmusiikin sovittajia ja esittäjiä. Kokoonpanossa yhdistyvät taitavat muusikot ja loistavat musiikkipedagogit. Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! viihdyttää sekä lapsia että aikuisia kansanmusiikkiperinnettä kunnioittaen. Ammuu! hallitsee myös muut musiikilliset tyylilajit kalevalaisesta laulusta salsaan ja sottiisiin, jazzista reggaen rytmeihin. Raikkaat, kekseliäät sovitukset sekä taidokas soitto ja stemmalaulu ovat omaleimaista Ammuun! musiikille.

Taikuri Elias Kvist 

Taiturimaista taikuutta huumorilla höystettynä! Elias Kvist hurmaa niin lapsi- kuin aikuisyleisön messujen molempina päivinä. Lavaesiintymisen lisäksi Elias kiertää yleisön joukossa tehden lähitaikuutta ja yleisöä hauskuuttaen.  Onnekkaimmilla on mahdollisuus päästä avustajaksi taikuuden maailmaan.