Tulkaa mukaan rakentamaan uuden ajan messuja!

Estradi on avoinna rohkeille esiintyjille ja taitajille; kuten musiikin, tanssin, näyttämötaiteen harjoittajille, jotka kokevat tarvitsevansa kokemusta ja vahvistusta ideoilleen.

Maaseudulta Käsin-messut etsivät paikallisia ja lappilaisia nuoria ja aikuisia esittämään messuyleisöä viihdyttävää ohjelmaa. Haluamme toimia kestävällä tavalla ja olla lappilaisten yrittäjien ja yritysten näyteikkuna, mutta samoin myös tuoda esiin lappilaisia taiteen osaajia ja taitajia. Messujen estradi on hyvä ponnahduslauta yleisön tietoisuuteen ja lisäämään esiintyjien kokemusta oikean yleisön edessä.

Tarjoamme messualueella katusoittopisteitä. Katusoittopisteet sijaitsevat ympäri messualuetta; ruokailuteltassa, sisäosastolla, lättähatussa, nurmialueilla ym. Katosoittajat voivat laittaa ”hattunsa kiertämään”, mutta messut maksavat osallistujille myös ruoan sekä matkakulut. Oivallinen tilaisuus matalan kynnyksen esiintymiseen, jos esiintyminen jännittää. 

Haluamme myös tarjota mahdollisuuden esim. urheiluseuroille tuoda esiin lajiansa kiinnostavasti ja houkutella uusia jäseniä ja harrastajia. Messuilla on mahdollisuus järjestää lajiesittely esim. näytösluontoisen kilpailun kautta.

Otamme ilolla vastaan kaikenlaisia ideoita ja ehdotuksia, joilla voisimme yhdessä rakentaa viihtyisät messut. Messuorganisaatio on valmis maksamaan esiintyjien matkakulut oman auton käytöstä/ryhmä sekä tarjoamaan messuilla aterian päivän aikana. Sekä tietysti tarjoamme iloisen päivän syyskesän parhaimmilla maaseutumessuilla!

Ota yhteyttä pikaisesti!

Elina Miettunen

messusihteeri

[email protected]

Tel. 0400 959322  (ei tekstareita)