1. TOIMEENPANO
Järjestäjä:       Tervolan kunta
Paikka:       Ammattiopisto Lappia,
Louen toimipaikka
Aika:      24.- 25.8.2019
Aukioloaika:      10-17
Sisäänpääsy: kutsulla tai pääsylipulla

2. PAIKAN VARAAMINEN JA MAKSUT
Paikan varaaminen ja maksaminen tapahtuu sivujen kautta Eventilla- ohjelman kautta. Maksuvälineinä käy luottokortti tai nettipankki. Sopimus astuu voimaan nettivarauksen yhteydessä.

3. SOPIMUKSEN PURKAMINEN
Näytteilleasettaja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisäkustannuksia 14 päivän kuluessa varauksen ja sopimuksen tekemisestä.. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % alkuperäisestä laskusta. Peruutuksen tekeminen ja hyvityksen tekeminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

4. PAIKKOJEN JAKO

Vapaat myyntipaikat löytyvät nettivarauksen yhteydessä. Vapaat paikat on ilmoitettu muodossa jäljellä: (1).

5. ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla paikan

6. OSASTOJEN RAKENTEET
Näytteilleasettaja huolehtii osastonsa rakentamisesta ja viimeistelemisestä sekä siitä, että näyttely-rakenteet ovat riittävän lujia, siistejä ja turvallisia. Järjestäjällä on oikeus poistattaa messualueelta häiritsevät ja epäsiistit rakenteet ja mainokset. Rakentamisen ja rakenteiden aiheuttamista vaurioista vastaa näytteilleasettaja. Mikäli näytteilleasettaja valmistaa ruokaa messupaikalla, on hänellä oltava sammutusvälineet.

7. NÄYTTEILLEASETTAJAKORTIT
Järjestäjä toimittaa näytteilleasettajalle kaksi näytteilleasettajakorttia/osasto ns. kulkuluvaksi messu-alueella. Näytteilleasettajakortti on pidettävä näkyvästi esillä messualueella liikuttaessa. Jos näytteilleasettaja tarvitsee kortteja enemmän, on tästä sovittava järjestäjän kanssa. Lisäkorteista veloitetaan 5 €/kpl.

8. SÄHKÖ
Järjestäjä huolehtii tilojen yleisvalaistuksesta. Sähkömaksu määräytyy sähkön tarpeen mukaan. Sähkömaksu sisä- ja ulkotiloissa on 43,40€/osasto, voimavirta 62 €/ osasto sis. alv. 24%. Sähkö varataan ja maksetaan  ilmoittautumisen yhteydessä.

9. SIIVOUKSET
Järjestäjä huolehtii messujen aikana messu-käytävien ja yleis- ja saniteettitilojen siivouksesta sekä jätehuollosta.

Näytteilleasettaja huolehtii messujen aikana oman osastonsa puhtaanapidosta sekä osaston purkamisen myötä syntyneen jätteen kuljettamisesta niille varatuille paikoille.

10. VARTIOINTI
Järjestäjä huolehtii yleisestä vartioinnista ja järjestyksestä messuilla. Yöpäivystys on järjestetty koko messualueella klo 21-7 pe 23.8. – su 25.8.2019 välisenä aikana. Järjestäjä ei vastaa tavaroiden, rakenteiden tms. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta rakentamispäivänä sekä messujen aukioloaikoina.

11. VAKUUTUKSET
Järjestäjällä on järjestäjän vastuuvakuutus. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava muista tarpeellisiksi katsomista vakuutuksista.

12. AIKATAULU

Messualueelle pääsee pystyttämään osastoa aikaisintaan pe 23.8. klo 14-22. (aikaisempi pystytys vain erikoisluvalla) Osastojen tulee olla valmiina la 24.8. klo 9.30 mennessä ja autot on siirrettävä osastoilta pois klo 9.00 mennessä. Osastojen purkamisen saa aloittaa aikaisintaan su 26.8. klo. 17.00.
Autoilla ei saa liikkua messualueella messujen aukioloaikoina
(la-su klo. 10.00-17.00).

13. YLEISET MÄÄRÄYKSET
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen korvauksetta toiseen ajankohtaan, ellei näitä messuja voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna edellä mainittuna aikana. Maksamalla ilmoittaumismaksun näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osallistumisehtoja sekä niiden täydennykseksi annettavia ohjeita. Näistä poikkeaminen ilman järjestäjän kirjallista suostumusta voi aiheuttaa messuosaston sulkemisen.

14. MAJOITTUMINEN ALUEELLA
Varsinaisia majoitustiloja messuilla ei ole tarjota. Asuntoautoille ja -vaunuille on tarjottavana sijoituspaikka erikseen merkityltä alueelta. Paikasta varaaminen tapahtuu varauksen yhteydessä. Hinta sisältää sähkön, wc:n käytön sekä sauna- ja suihkumahdollisuuden päärakennuksessa.

YHTEYSTIEDOT:
Tervolan Kunta, Maaseudulta Käsin – messut
Puh. 0400- 959 322 (Ei tekstiviestejä) Vaihde: 040- 124 2411