Elintarvikkeita myyvät näytteilleasettajat

Muistathan huolehtia, että sinulla on tarvittavat viranomaisluvat mm. liikkuvasta elintarvikehuoneistosta ja omavalvonta-asiasi ovat kunnossa. Meri-Lapin ympäristöhuolto velvoittaa elintarvikemyyjiä täyttämään oheisen lomakkeen ja toimittamaan sen tapahtuman järjestäjälle.
Voit toimittaa täytetyn lomakkeen sähköpostilla osoitteeseen messut(at)tervola.fi tai postitse Maaseudulta Käsin Messut, Keskustie 81, 95300 Tervola viimeistään perjantaaina 12.8.2019. Toimitamme koostetun listauksen elintarvikealan toimijoista Meri-Lapin ympäristöhuollolle.
Elintarvikkeiden_tilapaismyynti_ilmoitus.doc

Sähköntarvitsijat

Jollet ole vielä ilmoittanut sähköntarpeestasi, niin teethän sen mahdollisimman pian soittamalla numeroon 0400 959 322 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen messut(at)tervola.fi.
Jos olet jo sähkön osastollesi tilannut, niin muistathan tuoda tullessasi riittävän pitkän jatkojohdon (yli 10m, lukuun ottamatta B, C ja I osastoja, joissa 1-vaihe sähköpistokkeet löytyvät osastojen takaa), jotta osastosi varmasti sähköistyy. Sähkönjakokeskukset pyritään sijoittamaan siten, että ne ovat kohtuullisen matkan päässä osastoista, mutta erityisesti voimavirtaa tarvitsevat osastot voivat sijaita kauempana lähimmästä pistokkeesta.