Löydä hyvinvointisi aidoista asioista

Tänä vuonna messuilla puhutaan, näytetään ja koetaan miten luonto lisää meidän hyvinvointiamme. ”Hyvinvointia luonnosta” teemalla  tarkoitetaan metsän,  maaseudun ja muun luonnon vaikutusta ihmisen sosiaaliseen, fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen.

Haluamme koota yhteen yrittäjiä, orgaisaatioita, hankkeita sekä muita tahoja ja ihmisiä, jotka hyödyntävät luonnon hyvinvointivaikutuksia tuotteissaan ja toiminnassaan. Tällaisia ovat esimerkiksi luonnontuotteiden valmistajat ja- myyjät, luontoavusteiset sosiaalialan palveluntuottajat, luontohyvinvointi matkailu- ja ohjelmapalveluyrittäjät, eläinavusteiset palveluntuottajat sekä kaikki muut mahdolliset tahot joiden toiminnassa ja tuotteissa luonnolla on suuri merkitys.

 

Tule mukaan viemään luonnon hyvinvointisanomaa! 

Tarjoamme kaikille alan näytteilleasettajille mahdollisuutta kokoontua yhteen jakamaantuomaan esille mahdollisuuksia löytää hyvnvointi luonnon tarjoamista tuotteista ja palveluista. Autamme asiasta kiinnostuneita ihmisiä hakeutumaan alalle opiskelemaan, toimimaan yrittäjinä tai tuottamaan palveluita esimerkiksi alihankkijana.

Mukana Hyvinvointia Luonnosta tuomassa