AJANKOHTAISTA

Maaseudulta Käsin Messut on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

“Elokuun lopulla 25. – 27.8. vietämme Suomi 100 -juhlavuoden erityistä Yhdessä-viikonloppua. Tuolloin meillä ja maailmalla on poikkeuksellisen paljon Suomi 100 -ohjelmaa, jonka suomalaiset ja Suomen ystävät ovat rakentaneet toisilleen. Samalla käynnistyy juhlavuoden elämyksiä täynnä oleva sadan päivän jakso, joka huipentuu satavuotissyntymäpäivään joulukuussa.

Kaikki on kutsuttu! Tule mukaan, nautitaan luonnosta, syödään yhdessä, lauletaan, tanssitaan ja löydetään toisemme – koetaan ihmeen paljon porukalla!”

Yhdessä-viikonloppu 25.-27.8.

Lähiruokatori

Maaseudulta Käsin Messut tarjoaa yhteistyössä Pro-Agria Lappi ry:n kanssa Lähiruokatorin, josta löytyy kattava tarjoilu erilaisia lappilaisia ruokatuotteita. Lähiruokatorin sijainti on keskellä messualuetta, joten sinne on helppo löytää ostoksille.

Messujen suojelijaksi kansanedustaja Markus Lohi

Maaseudulta Käsin Messujen suojelijana toimii tänä vuonna kansanedustaja Markus Lohi. Hän myös avaa messut sekä osallistuu messuilla järjestettävään paneelikeskusteluun messujen tämän vuotisesta teemasta, joka on “Maaseutuyrittäminen”.

Tarjouspyyntö

Maaseudulta Käsin – messut pyytää tarjousta seuraavista ostopalveluista:

Lipunmyynti- ja tarkistus

Tarjoukset jätettävä perjantaihin 9.6.2017 klo 15:00 mennessä. Ohjeen tarjouksen tekemiseen löydät osoitteesta www.tervola.fi.

Lisätietoja voi kysyä numerosta 0400 959 322 tai sähköpostilla osoitteesta messut(at)tervola.fi

Tule Maaseudulta Käsin -messujen yhteistyökumppaniksi!

Haluaisitko saada yrityksellesi näkyvyyttä messuilla, mutta et halua tai tarvitse omaa messuosastoa? Tai haluat yrityksellesi oman osaston, mutta kaipaat sille lisänäkyvyyttä? Tutustu yhteistyöpaketteihimme tästä ja ota yhteyttä. Voimme myös neuvotella juuri sinun yrityksellesi sopivan yhteistyöpaketin.

Varaa paikkasi messuille nyt!

Uutta! Voit nyt varata paikkasi messuille sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai tulostaa ilmoittautumislomakkeen Täältä,  täyttää ja toimittaa sen joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai lähettää sen perinteisesti postitse osoitteeseen Keskustie 81, 95300 Tervola.

Löydät meidät myös Facebookista!