Näytteilleasettajille vielä joitakin vapaita paikkoja jäljellä! Vielä ehtii mukaan! Ota yhteyttä messutoimistoon! Voit myös varata paikkasi messuille sähköisellä ilmoittautumislomakkeella täältä. Siirry vain sivun loppuun ja paina lähetä-painiketta. Voit täyttää myös tulostettavan kaavakkeen ja toimittaa sen joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai lähettää sen perinteisesti postitse osoitteeseen Keskustie 81, 95300 Tervola. Nopeimmin saat vastauksen kun vain soitat 0400-959 322.

Tänä vuonna Maaseudulta Käsin -messut on ihmisen hyvinvoinnin asialla.

Messujen teemana on ”Hyvinvointia luonnosta” jolla tarkoitetaan metsän,  maaseudun ja muun luonnon vaikutusta ihmisen sosiaaliseen, fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Paneudumme aiheeseen niin ohjelman, näytteilleasettajien kuin ympäröivän miljöön avustuksella unohtamatta viihdettä, tekemisen meininkiä ja iloisia kohtaamisia ihmisten kesken.

Tule Maaseudulta Käsin -messujen yhteistyökumppaniksi!

Haluaisitko saada yrityksellesi näkyvyyttä messuilla, mutta et halua tai tarvitse omaa messuosastoa? Tai haluat yrityksellesi oman osaston, mutta kaipaat sille lisänäkyvyyttä? Tutustu yhteistyöpaketteihimme tästä ja ota yhteyttä. Voimme myös neuvotella juuri sinun yrityksellesi sopivan yhteistyöpaketin.