Tule rakentamaan messuja kanssamme, tarjoa palvelujasi! ALLA LINKIT OHJEISIIN!

Tarjoatko kuljetus-, siivous- tai jätehuollonpalveluja?  Tarjouspyyntöjä voi esittää messujen sisätilojen puhtaanapidosta, jätehuollosta sekä kuljetuspalveluista. Palvelusisällöt ja ohjeet löytyvät tästä.

Tarjoamme yhdistyksille ja seuroille sekä muille tahoille talkootöinä suoritettavaksi pääsylippujen myyntiä ja tarkistusta, yöpäivystystä, liikenteenohjausta sekä ulkoalueiden puhtaanapitoa. Katso ostohinnat ja ohjeet tästä.

 

Tänä vuonna Maaseudulta Käsin -messut on ihmisen hyvinvoinnin asialla.

Messujen teemana on ”Hyvinvointia luonnosta” jolla tarkoitetaan metsän,  maaseudun ja muun luonnon vaikutusta ihmisen sosiaaliseen, fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Paneudumme aiheeseen niin ohjelman, näytteilleasettajien kuin ympäröivän miljöön avustuksella unohtamatta viihdettä, tekemisen meininkiä ja iloisia kohtaamisia ihmisten kesken.

Tule Maaseudulta Käsin -messujen yhteistyökumppaniksi!

Haluaisitko saada yrityksellesi näkyvyyttä messuilla, mutta et halua tai tarvitse omaa messuosastoa? Tai haluat yrityksellesi oman osaston, mutta kaipaat sille lisänäkyvyyttä? Tutustu yhteistyöpaketteihimme tästä ja ota yhteyttä. Voimme myös neuvotella juuri sinun yrityksellesi sopivan yhteistyöpaketin.

 

Varaa paikkasi messuille nyt!

Uutta! Voit nyt varata paikkasi messuille sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai tulostaa ilmoittautumislomakkeen Täältä,  Voit täyttää ja toimittaa sen joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai lähettää sen perinteisesti postitse osoitteeseen Keskustie 81, 95300 Tervola.

Yhteistyökumppanit

advertisement advertisement advertisement advertisement